Du skal lete lenge etter en kjekkere konkurranse!!

Helt siden jeg var liten, har jeg likt å konkurrere. Jeg startet med idrett som ung, og har derfor vokst mye opp med konkurrering. Når vi var i syden, satt jeg og bestemor og spilte “fem på rad”. Konkurranse er spennende og kjekt (spesielt nå JEG vinner) Selv hater jeg og tape!! hehe

Nå lurer kanskje du litt på hvorfor jeg blogger om konkurranse? Det skal jeg fortelle deg :) Saritha, en god slektsforskningsvenn, har satt igang med “LOST i slektsforkning”. Dette er en slektsforskningskonkurranse som arrangeres neste helg. Den inneholder flere oppgaver, så har du ikke så mye tid neste helg, kan du bare gjøre noen av dem…

Tenk å kombinere de tingene jeg syns er kjekkest - konkurranse og slektsforskning.

Har du lyst til å være med? Klikk deg inn her og les mer. Jeg gleder meg veldig! :D Synd at jeg ikke får vært med på den første oppgaven, da sitter jeg nemlig i bilen på vei til Odda :P

Comments (3)

Laila Christiansenfebruar 12th, 2010 at 2:57 pm

Bra med LOST reklame, Bjarte!! Regner med at du så at jeg reklamerte for et par dager siden!!!

Bjartefebruar 12th, 2010 at 2:59 pm

Japps, du er inspirasjonskilden Laila :D

Laila Christiansenfebruar 12th, 2010 at 3:00 pm

XD Flink gutt :DD

Leave a comment

Your comment