Lenge siden sist…

Den siste tiden har det vært ”litt” bloggtørke, men her kommer det er nytt innlegg…

Jeg er nå inne i mitt siste semester på ungdomsskolen. For et par uker siden fikk jeg beskjed om at jeg hadde kommet inn på førstevalget til videregående skole. Herlig å kunne senke skuldrene litt nå noen uker før eksamen. Der merkes at det nærmer seg slutten. Foruten eksamen, gjenstjår det kun en liten religionsprøve.

Sommerferien begynner også å bli ferdig planlagt. For et par måneder siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg en sommerjobb. Jeg tenkte ikke mye før jeg takket nei til det tilbudet. Er det ferie, så er det ferie. Jeg går jo tross alt bare på ungdomsskolen enda :)

Selvfølelig skal vi også ut å reise litt. Mot slutten av sommeren, setter vi oss på bussen med nesen mot Baltikum. Jeg gleder meg veldig til å oppleve noen nye land med andre kulturer. Det blir også en familiesamling siste helgen, for å feire besteforeldrene mine sitt gullbryllup.

Det er ikke bare på bloggen at det har vært tørke i det siste. Legacy har heller ikke blitt åpnet, før i dag faktisk. Herlig å kunne sette seg ned igjen med litt slekt igjen :) Jeg nærmer meg 2000 personer nå, men har stoppet litt opp for å sjekke opp litt at det jeg gjorde i starten. Har forandret litt på måten jeg registrer på underveis, og retter nå opp dette.

Ellers skjer det lite her… Mye tid går til skole, men nå er det ikke lenge igjen. Sola har begynt å titte frem, og ute lukter det grill (far har investert i en slik stor gassgrill) :D

Comments (2)

Laila Christiansenmai 1st, 2010 at 4:58 pm

Det var godt å høre, Bjarte! At du har kommet inn på førstevalget ditt på videregående!! Lykke til med alle dine travle dager!!!! Kjempekjekt at du har tid til oss gamlingene på chatten og da… :-)

Bjartemai 1st, 2010 at 5:06 pm

Takk for lykkeønskninger :) Selvfølgelig har jeg tid til dere på chatten (dog ikke gamlinger… :P )

Leave a comment

Your comment