I mine aners fotspor

Jeg må bare beklage, men får/nå bilder, ble det lite av, faktisk ikke noe. Grunnen var rett og slett at vi ikke var på steder der jeg hadde gode bilder å bruke. Men nok om det.

Helgen++ ble tilbrakt på Gol, hvor mange av mine aner har bodd. En rolig og avslappende helg, i fantastisk omgivelser. Det er spennende å gå litt rundt på gårder jeg vet jeg har aner fra, og snakke med folk som bor der, om hvordan ting var før. På den måten får jeg enklere innblikk i hvordan mine aner levde.

På gårder forandres ting med tidene. Låven må utvides og nye maskiner må kjøpes inn. På stølene derimot, der skjer det ikke så mye.
De samme husene som stod der for 100 år siden, står der enda, akkurat like som de var da de var ferdig bygget. Man føler nesten at man har reist litt tilbake i tid, noe som for en historieinteressert ungdom er veldig kult! Tiden har stått nesten stille, og de eneste forandringene som har skjedd, er at et par nye traktorer er kjøpt inn. Det gjør at det er ekstra spesielt og herlig å tilbringe tid der.

Som du skjønner, har jeg hatt noen fine daget. Faktisk er det mulig å ha det veldig kjekt, selv uten noe som helst TV og data.

Comments (2)

Laila Christiansenjuli 30th, 2010 at 8:49 pm

men du tok vel bilder av det som er nå - selvom du ikke hadde noen fra før??

Kult at du hadde en fin tur da :)

Bjartejuli 30th, 2010 at 8:53 pm

Selvfølgelig :) Men har ikke lagt dem inn enda :)

Leave a comment

Your comment