Bokutfordring fra Torill

Torill utfordret meg til å fortelle om mine lesevaner, så her kommer det… :)

Hvilken bok leser du akkurat nå?
For tiden blir det ikke veldig mye lesing på meg, utenom skolebøkene da, vel og merke. Likevel leser jeg Ulvenatten av Tom Egeland når det passer seg slik… Nå er det høstferie, så da blir det nok til at jeg setter med ned og leser mye mer. Får hvert fall håpe på det.

Hvor liker du best å lese?
Om høsten når det begynner å bli litt mørkt ute, syns jeg det er herlig å legge meg ned på sofaen med et pledd. Noe varmt å drikke står på bordet. Kan virkelig anbefales!

Hvilken bok skulle du ønske ble filmet?
Det er vanskelig å si gitt. Selv ser jeg egentlig alt for lite film. Det å se en film etter at jeg har lest boka, pleier som oftest å bli en nedtur. Jeg liker å selv se for meg hvordan ting ser ut, og ikke hvordan er regissør gjør det.

Hva er favorittboka di?
Den må absolutt være Harry Potter-bøkene. Jeg har opp gjennom tidene lest masse bøker, men det er ett eller annet med måten J.K Rowling skriver på som virkelig fenger meg.

Er det noen bøker du ser fram til å lese de neste månedene?
Som de fleste som har lest bloggen min vet, er jeg veldig historieinteressert. Jeg har sannsynligvis arvet det interessen av bestefar. I bokhylla står det derfor masse litteratur om 2. verdenskrig som jeg virkelig ser frem til å sette igang med.

Hva synes du er den fineste forsiden på en bok?
Som min utfordrer, Torill, bryr jeg meg svært lite om hvordan fremsiden på boka ser ut. Har derfor ikke lagt noe særlig merke til noen spesiell fremside.

Jeg utfordrer:
Av rent latskap, gidder jeg ikke å springe innom alle bloggene for å sjekke hvem som allerede har blitt utfordret. Derfor gjør jeg det enkelt som ungdommer flest: Dersom noen føler seg lystne på å svare på disse spørsmålene, så vær så god, du er herved utfordret av meg :)

Comments (2)

Laila Christiansenoktober 10th, 2010 at 1:34 pm

Jeg digger digger digger Harry Potter! :D Gleder meg som en unge til filmen som kommer nå i november, da skal jeg på kino i USA med diiiiger popkornbøtte og colabrus!!! :D

Bjarteoktober 11th, 2010 at 8:02 pm

Da er vi to :D

Leave a comment

Your comment